×
konflikt, 1 prill 2013
Ministria e Mbrojtjes e Koresë së Jugut ka përgatitur një plan veprimi për "frenimin aktiv" të Koresë së Veriut.
Në Damask u plaçkit dhe u dogj plotësisht një nga sinagogat më të vjetra në botë, njoftuan mediat izraelite.
"Sulmi bërthamor i Forcave të Armatosura Revolucionare të Koresë së Veriut, të
Qeveria siriane akuzon rebelët për vënien e zjarrit puseve të naftës në lindje të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
11
12
13
14
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30