×
konflikt, 13 mars 2013
Në shtetin verior indian Kashmir and Jammu persona të armatosur sulmuan bazën policore në qytetin Srinagar. Fillimisht ata hodhën disa granata në hyrje të ndërtesës, kurse më pas hapën zjarr.
Koreja e Veriut do të vazhdojë, si dhe më parë, të ndjekë nj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31