×
konflikt, 7 mars 2013
Gjatë ditëve të fundit Pheniani dhe Seuli kanë shprehur një sërë kërcënimesh në adresë të njëri-tjetrit.
Në filmimin e treguar sot në kanalin televiziv suedez “TV4” duket se militantët sirianë janë të armatosur me granatahedhës suedezë "Carl Gustav".
Liga e Shteteve Arabe u bë "peng i pozicionit të saj të njëanshë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31