×
konflikt, 11 shkurt 2013
Trupat franceze dhe ato maliane morrën përsëri nën kontroll qytetin e
Qeveria franceze po zhvillon një takim me përfaqësuesit kryesorë të industrisë

Komisioni qeveritar i krijuar në Afganistan konfirmoi të dhënat e aktivistëve të të drejtave të njeriut mbi përdorimin e torturave në burgjet e vendit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24