×
konflikt, 30 janar 2013
Në Kajro po vazhdojnë përleshjet midis policisë dhe protestuesve, njofton ditën e mërkurë gazeta lokale "Al-masry Al-youm".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
12
13
14
15
17
19
20
21
22
26
27