×
konflikt, 14 shtator 2012
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon u bëri thirrje myslimanë
Ambasadori kinez Cheng Yonghua ditën e premte u thirr në Ministrinë e Punëve
Vrasja e ambasadorit amerikan Chris Stevens në qytetin e Libisë Bengazi ishte planifikuar më përpara. Këtë version japin si përfaqësuesit zyrtarë në Shtëpinë e Bardhë, të cilët dëshirojnë të mbeten anonim, ashtu dhe mediat izraelite.
Edhe tre luftanije kinezë hynë në ujërat territoriale të Ishujve të diskutueshëm Senkaku, të cilët Japonia i konsideron të vetat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
7
8
9
15
16
22
23
29
30