×
konflikt, 8 qershor 2012
Stërvitja e hapur e kombëtares holandeze në Krakov, për të parë të cilën u mblodhën rreth 25 mijë veta, përfundoi me një skandal.
Në Nju Jork u mbajtën me dyer të mbyllura në Këshillin e Sigurimit të OKB-së bisedimet për Sirinë. Në to i Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe (LSHA) Kofi Annan deklaroi se plani i tij për zgjidhjen paqësore të konfliktit sirian nuk po zbatohet në masë të plotë.
Iniciativa e Rusisë mbi thirrjen e konferencës ndërkombëtare për Sirin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
5
9
10
16
17
20
21
23
24
28
30