×
konflikt, 21 maj 2012
Gjykata e qytetin Harkov (Kharkov) e shtyu seancën e shqyrtimit të çështjes së
Në kryeqytetin e Libanit - Bejrut, disa njerëz u vranë dhe shumë të tjerë u plagosën në një shkëmbim zjarri mes përkrahësve dhe kundërshtarëve të Liderit të Sirisë Bashar Assad.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
6
9
12
13
19
20
23
26
27