×
konflikt, 3 maj 2012
Këshilli Kombëtar Kalimtar (KKK) i Libisë miratoi një ligj që ndalon heroizimin e Muammar Gaddafi dhe regjimit të tij.
Siria ka importuar armë në vitin 2010 me një shumë prej 168 milionë $, thuhet në raportin e Organizatës së pavarur britanike të bamirësisë Oxfam.
Edhe tre organizata të tjera ekonomike koreanoveriore u përfshinë ditën e më
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
6
9
12
13
19
20
23
26
27