×
konflikt, 22 shkurt 2012
Në Siri forcat qeveritare po vazhdojnë të hapin zjarr me artileri mbi qytetin Homs si dhe
Ambasada e SHBA në Kabul është rrethuar, bashkëpunëtorët e saj
Në Afganistan po vazhdojnë protestat masive në lidhje me njoftimet që u dukën
SHBA kanë konfirmuar se kanë ndërmend të kërkojnë forcimin e presionit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
4
5
11
12
18
19
23
25
26