×
konflikt, 16 shkurt 2012
Ambasadori i Iranit në Moskë deklaroi se zhvillimi i konfliktit ndërmjet Teheranit dhe fuqive per
Avionët luftarakë izraelitë dhanë të enjten në mëngjes goditje mbi
Programi bërthamor iranian ka arritur në një nivel të ri zhvillimi. Arritjet më
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
4
5
11
12
18
19
23
25
26