×
konflikt, 15 shkurt 2012
Ushtarët e njësive elitare, me mbështetjen e transportuesve të blinduar të
Dita e dytë e referendumit për mosnjohjen e autoriteteve të Prishtinës po zhvillohet
Një vit më parë filloi lufta civile në Libi. Formalisht ajo përfundoi pas tetë muajsh, kur Muammar Gaddafi u zu rob dhe u vra në një nga rajonet e qytetit të tij të lindjes Sirte.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
4
5
11
12
18
19
23
25
26