×
konflikt, 14 shkurt 2012
Në juglindje të Libisë, në përplasjet e armatosura midis dy fiseve vendore, gjet
Irani mohoi pjesëmarrjen në shpërthimin pranë ambasadës së Izraelit në Indi dhe në minimin e automobilit të misionit diplomatik izraelit në Gjeorgji.
Izraeli i ka minuar vetë ambasadat e veta në Indi dhe në Gjeorgji në m
Referendumi që po mbahet më 14-15 shkurt në katër komuna të Kosovës veriore, për mosnjohjen e autoriteteve shqiptare në Prishtinë nga serbët vendorë, mund të përkeqësojë akoma dhe më shumë situatën në rajon.
Zëvendës admirali Mark Fox, Komandanti i Flotës së Pestë të Forcave Ushtarake Detare të SHBA deklaroi se Irani ka përgatitur nëndetëse të vogla dhe motoskafë që mund të përdoren për sulme kamikaze.
Gjatë udhëtimit të vet të paradokohshëm në Uashington Shefi i sh
Serbët kosovarë po mbajnë referendumin për mocionin e votëbesimit për autoritetet shqiptare, të cilat shpallën në vitin 2008 pavarësinë nga Serbia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
4
5
11
12
18
19
23
25
26