×
konflikt, 18 janar 2012
Vendimi i marrë në 17 janar nga deputetët e Parlamentit Europian në Strasburg, n
Njoftimet që vijnë nga Rumania të rikthjellojnë në kujtesë ngjarjet e më shumë se dy dekadave të shkuara.
Hakerët nga Izraeli të martën bllokuan faqet e bursave të Arabisë Saudite dhe Emirateve të Bashkuara Arabe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
7
8
10
13
14
15
21
22
23
28
29