×
konflikt, 19 gusht 2011
Afrika e Jugut përgënjeshtroi informacionin e bërë publik mbi atë, se gjoja ka dërguar në Libi 2 aeroplanë për evakuimin e Muammar Gaddafit.
Operacionet ushtarake dhe policore në Siri u ndaluan. Për këtë deklaroi Pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
4
6
7
8
13
14
17
20
21
27
28