×
konflikt, 18 gusht 2011
Udhëheqësi libian është i sëmurë dhe shprehet i gatshëm ti dorëzojë pushtetin Sekretarit të Përgjithshëm të Komitetit Popullor të Drejtësisë Mohammed Al-Kamudi.
Aviacioni i NATO-s dha goditje mbi qytetin e lashtë Leptis Magna në Libi, njoftoi Agjencia informative Jamahiriya. Ky monument i arkitekturës së lashtë romake është regjistruar në listën e Trashëgimisë botërore të UNESKO-s.
Muammar Gaddafi, ka shumë mundësi, të jetë i sëmurë dhe për këtë arsye së shpejti mund të largohet nga vendi duke ia dorëzuar pushtetin Ministrit të Drejtësisë Muhammad Alqamoda.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
4
6
7
8
13
14
17
20
21
27
28