×
konflikt, 11 gusht 2011
Policia suedeze mori me sulm godinën e Ambasadës së Libisë në Stokholm dhe arrestoi 7 persona. Në mëngjes ata e bastisën godinën duke përfituar nga mungesa e bashkëpunëtorëve dhe rojeve.

Luftën kundër Osetisë së Jugut në gusht të vitit 2008 e filloi Gjeorgjia, deklaroi Tengiz Sigua, i cili pat kryesuar qeverinë e Gjeorgjisë në periudhën e viteve 1992-1993.

Në lidhje me trazirat masive që kanë përfshirë vendin parlamentarët britanikë do të mblidhen sot në një takim urgjent.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
4
6
7
8
13
14
17
20
21
27
28