×
konflikt, 21 mars 2011
Të shtunën dhe të dielën që lamë pas anijet luftarake të SHBA dhe Britanisë së Madhe, të cilat ndodhen në Detin Mesdhe, dhanë goditje raketore mbi territorin e Libisë. Të dielën me to u bashkua edhe aviacioni i koalicionit antilibian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
15
20
22
26
27