×
konflikt, Korrik 2010
  Ndërtimi i autostradës së re të shpejtë me itinerar "Moskë-Shën Peterburg" në qytetin periferik të Moskës Himki shkaktoi konflikt interesash. Kryeqyteti i Rusisë po mbytet nga teprica, mbingarkimi me makina.
  Sanksionet e vendosura të hënën nga ana e Bashkimit Evropian kundër Irakut nuk do të ndikojnë mbi Teheranin. Ato nuk do të bëjnë gjë tjetër veçse do të frenojnë procesin e rregullimit të problemit bërthamor iranian.
  Në intervistën e vet dhënë kompanisë televizive CNN ish Shefi i CIA-s amerikane Majkëll Hajden (Michael Hayden) shprehu mendimin, se lufta midis SHBA dhe Iranit po vjen duke u marrë konture gjithnjë e më reale.
  Vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të OKB-së mbi njohjen e legjitimitetit
  Sot Gjykata Ndërkombëtare e OKB-së në Hagë shpalli përfundimin konsultativ në lidhje me pajtueshmërinë e pavarësisë së vetëshpallur të Kosovës me të drejtën ndërkombëtare.
  Gjykata e Hagës për ish Jugosllavinë, me sa duket, për herë të parë gjatë gjithë historisë së ekzistencës së vet demonstroi shenja objektiviteti.
  Përpjekjet për stabilizimin e gjendjes në Afganistan, pavarësisht nga pothuajse 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
5
8
9
10
11
12
14
16
17
18
19
20
24
25
28
29
31