×
konflikt, 31 maj 2010
  Forcat e armatosura të Izraelit sulmuan anijen me ndihma humanitare, që po përpiqej të çante bllokadën në Rripin e Gazës. Sipas disa të dhënave, ka viktuima dhe të plagosur. Tani ushtarakët e Izraelit kanë ankoruar disa anije në portin Ashdod.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
25
26
27
29
30