×
konflikt, Mars 2010
Aktet terroriste në metronë e Moskës, që morën jetët e dhjetra njerëzve të pafajshëm, demonstruan sërish forcën dhe karakterin global të rrezikut kërcënues terrorist.
  Forumi që përfundoi ditët e shkuara të fundjavës në Bruksel, i cili u organizua nga Fondi gjerman Marshall, diskutoi politikën e BE në lidhje me probleme të tilla të rëndësishme e të mëdha si sigurimi global.
Në mbledhjen e radhës të Këshillit Rusi-NATO një nga temat kryesore t
Më pak se një muaj ka mbetur deri në kohën e zhvillimit më 22-23 prill të takimit joformal të ministrave të punëve të jashtme të vendeve anëtare të NATO-s në Talin.
11 vjet më parë NATO pa sanksionet e Këshillit të Sigurimit të OKB-s
  Samiti  Bashkimi Europian (BE)-Ballkani, i cili u zhvillua të shtunën e kaluar (më 20 mars) në qytetin slloven Brdo afër Lubjanës, u ndodh në epiqendër të skandaleve.
    6 studentë nga Pjatigorsku me moshë nga 17 deri në 19 vjeç nuk mundën të dilnin plot 2 ditë nga aeroporti çek Brno.
Të hënën, më 8 mars, për në Ballkan do të niset Kryeministri i Belgjikës Yves Leterme.
Më 1 mars në Hagë rifilloi procesi i bujshëm gjyqësor ndaj ish
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
9
10
13
14
17
18
19
20
21
23
27
28
30