×
monumente, 2012
Më 24 tetor në Berlin, në një atmosferë solemne, Kancelarja gjermane Angela Merkel p
Në Urale, në qytetin Kungur, sot do të inaugurohet monumenti i ushtarëve dhe oficerëve të Trupave Çekosllovake, të cilët u vranë këtu në vitet 1918-1919, gjatë kohës së Luftës Civile në Rusi.
UNESCO ka shprehur shqetësim serioz për sigurinë e ansamblit unikal kulturor Timbuktu (Timbouktou) në lidhje me konfliktin e vazhdueshëm në mes të tuaregëve të armatosur dhe administratës qendrore në veri të Mali.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31