×
buxheti, Maj 2013
Presidenti i Gjeorgjisë, Mihaill Saakashvili, dyshohet për shpenzim të mjeteve buxhetore jo sipas qëllimit të projektuar (jo objektive), deklaruan në shërbimin për shtyp të Prokurorisë së Përgjithshme.
Shpenzimet për përgatitjen dhe zhvillimin në Rusi të Kampionatit Botëror të Futbollit në vitin 2018 do të arrijnë në rreth 16.5 miliardë euro, njofton gazeta ruse "Vedomosti" (russ.
Komisioni Evropian do t’i japë suplementarisht Francës edhe 2 vite kohë pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30