×
buxheti, 16 tetor 2012
Parlamenti izraelit, Knesset, votoi për vetshpërndarjen dhe mbajtjen e zgjedhjeve të reja parlamentare më 22 janar të vitit 2013. Me propozimin në fjalë deputetëve iu drejtua Kryeministri i vendit Benjamin Netanjahu.
Qeveria portugeze e ka rritur në mënyrë të ndjeshme shkallën e tatimit mbi të ardhurat - nga 9.8% në 13.2% në mënyrë që të kapërcejë deficitin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31