×
Interpoli

Autoritetet ruse i kanë dërguar një ftesë zyrtare për të ardhur në Moskë Shefit të Interpolit, Ronald Noble, me qëllim diskutimin e çështjes së shpalljes në kërkim ndërkombëtar të kreut të kompanisë Hermitage Capital William Browder, informoi Agjencinë e lajmeve Interfax një burim në organet ruse të ruajtjes së rendit.

Bëhet fjalë për katër agjentë të Interpolit dhe nj
Interpoli ka konfirmuar se themeluesi i site “WikiLeaks” Julian Assange vazhdon të mbetet në t
Interpoli po dërgon një grup ekspertësh në Bullgari për të
Interpoli lëshoi urdhër-arrestin për Zëvendëspresidentin e Irakut Tareq al-Hashimi, i cili dyshohet për përfshirje në aktivitetin e rrjetit terrorist në atdheun e vet. Kjo është bërë me kërkesën e autoriteteve irakiane.
Ndihmësi i Kryeministrit të Libisë njoftoi, se Mauritania ka rënë dakort për të ekstraduar ish Shefin e shërbimeve sekrete të Libisë Abdullah Senussi.
Gjykata e Qarkut të qytetit polak Novy SACZ morri vendimin për mbajtjen nën arrest të ish Zëvendësprokurorit të parë të Rajonit të Moskës Aleksandër Ignatenko për një afat 40-ditor.
Rusia shpalli në kërkim ndërkombëtar, nëpërmjet linjë
Interpoli po krijon një njësi të specializuar për parandalimin e rrezikut kë
Organizata policore ndërkombëtare “Interpol” përhapi paralajmërimin mbi rrezikun q
Si çdo shërbim special Interpoli nuk është organizatë publike. Por pikërisht veprimtaria e heshtur, jo zhurmëmadhe e tij çon pas hekurave të burgut anëtarët e komuniteteve kriminale ndërkombëtare.
Interpoli në vitin 2009 gjeti jashtë shtetit rreth 150 kriminelë të shpallur në kërkim nga Rusia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31