×
televizioni, 27 qershor 2013
Ceremonia e Hapjes dhe Mbylljes së Universiadës XXVII Verore Mbarëbotërore 2013 në Kazan, si dhe garat sportive do të transmetohen në televizion në 105 vende të botës. Kanalet kryesore do të jenë "Eurosport", "Rossia 2" dhe "TNV" (Tatarstan - Novij Bek).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
5
7
8
9
10
11
13
14
15
16
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30