×
televizioni, Janar 2013
Televizioni shtetëror “Eritrean” rifilloi transmetimin pasi rreth 200 ushtarë rebelë zaptuan Ministrinë
Kanali televiziv amerikan HBO (Home Box Office) fitoi të drejtën për shfaqjen e filmit “Pussy Riot: A Punk Prayer” të xhiruar nga regjisorët Mike Lerner dhe Maksim Pozdorovkin.
Drejtuesit e kanalit televiziv suedez TV4 News po përpiqen të shpjegojnë se si ndodhi që edicioni i lajmeve u shoqërua me transmetimin e një filmi pornografik. Incidenti televiziv ndodhi të hënën më 7 janar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30
31