×
televizioni, 22 maj 2012
Koha e Lojrave Olimpike Dimërore të vitit 2014 në Soçi po afrohet me shpejtësi. Transmetimet nga arenat sportive do t’i ndjekin miliona teleshikues. Ata shpresojnë të shikojnë transmetime spektakolare, të pasura me informacion dhe të realizuara në nivelin më modern.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31