×
ekonomia, 8 nëntor 2012
Qeveria e Iranit ka ndaluar importin e mallrave të luksit në vend dhe mallrave të tjera me qëllim kursimin e të ardhurave monetare, njoftuan të enjten mediat iraniane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
24
25
26
28
30