×
ekonomia, 15 tetor 2012
Shkencëtarët amerikanë Alvin Roth dhe Lloyd Shapley u bënë laureatë të Çmimit Nobel në Ekonomi me frazën "për teorinë e shpërndarjes së qëndrueshme dhe praktikën e modelimit të tregut".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31