×
ekonomia, 11 mars 2012
Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani e konsiderojnë të palejueshëm zbatimin e sanksioneve ekonomike kundër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
3
4
5
6
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
30
31