×
ekonomia, Mars 2012
Spanja është një nga vendet evropiane, e cila u prek më fort nga kriza. Me
Takimi i kryetarëve të shteteve të BRICS (BRIKS) përfundoi punën e vet në Nju Delhi. Liderët e Brazilit, Rusisë, Indisë, Kinës dhe Afrikës së Jugut shkëmbyen mendime në lidhje me gjendjen e ekonomisë botërore, reformimin e institucioneve të drejtimit (qeverisjes) globale, prekën çështjet e sigurisë dhe stabilitetit ndërkombëtar.
Presidenti rus Dimitri Medvediev mbërriti në Nju Delhi për pjesëmarrje në
Me 20 mars në Moskë do të zhvillohet aksioni i parë në serinë e këtij lloji për vendosjen e piketave kundër hyrjes së Rusisë në OBT. Nismëtare të tij janë lëvizjet shoqërore “Sindikata e qytetarëve të Rusisë” dhe “Stop-OBT”.
Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani e konsiderojnë të palejueshëm zbatimin e sanksioneve ekonomike kundër
Fatkeqësitë natyrore në vitin 2011 i kanë shkaktuar dëme të papara
Gazsjellësi “Altai” me itinerar nga Rusia për në Kinë ë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
3
4
5
6
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
30
31