×
ekonomia, Dhjetor 2009
Bashkimi doganor Bjellorusi, Rusi dhe Kazakistan do të fillojë të veprojë që nga 1 janari i vitit 2010.
Katër banka kryesore ruse i dhanë ministrisë së financave të Bjellorusisë një kredi  prej 6 miliardë rublash dhe do ti përfshijnë obligimet shtetërore të saj në tregun e fondeve të Federatës Ruse.
Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) ra dakort ndaj kërkesës së Kievit për të ulur deri në 2 miliardë dollarë kriteret e vlerësimeve të gjendjes së ekonomisë ukrainase, të cilat u parashikuan në fund të dhjetorit.
Prodhimi  industial në Rusi për këto 9 muajt e fundit u rrit me 20 %. Të dhëna të tilla në eterin e radiostacionit "Eho e Moskës" i përmendi ish këshilltari i presidentit, ekonomisti Andrei Illarionov.
Faza aktiva e krizës ekonomike në Rusi tashmë u kapërcye dhe "duket filluar që nga gjysma e dytë e vitit 2010 do të fillojë të rivendoset rritja ekonomike".
Udhëheqja ruse do të vazhdojë luftën kundër krizës edhe
Qendra ruse e analizës makroekonomike dhe parashikimit afatshkurtër publikoi pognozimin sipas të cilit, n
Gjatë këtyre 10 viteve të kaluara jeta u bë shumë më dinamike, gjë kjo që nuk mund të mos ndikonte edhe në sferën profesionale, vë në dukje gazeta "Trud".
Rusia, kriza, ekonomia, eksperti, shtypi, puna, arsimi, punëdhënësi
Borxhi i Rusisë për këto 5-7 vitet e afërta, megjithë
Detyrat kryesore të shtetit rus janë përmirësimi i cilësisë së jetesës së qytetarëve dhe modernizimi i ekonomisë. Për këtë njoftoi Presidenti Dimitri Medvediev në mbledhjen e Këshillit të ligjëvënësve.
10 vjet janë një afat i mirë për të kujtuar frazën
Rusia bëri një hap të ri drejt zgjerimit të prezencës së vet vet në tregun energjetik të rajonit Aziatiko-OqeanoPaqësor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
31