×
kriza, Janar 2013
Punonjësit kundërshtojnë reduktimin e pagave për qëllime kursimi. Në
Në Kremlin mendojnë se plani i paqes i Presidentit të Sirisë Bashar Al-Assad, i kritikuar
Më shumë nga kriza në Europë vuajnë markat e makinave luksoze dhe prodhuesit zviceranë të orave.
Kolapsi i institucioneve financiare me rëndësi sistemike dhe rënia e vlerës së monedhave të tjera të kryesore botërore do të vazhdojë të kërcënojë ekonominë botërore në dekadën e ardhshme, thuhet në raportin me temë "Rreziqet globale të vitit 2013" të Forumit Ekonomik Botëror. Në vitin që sapo hyri shqetësimi më i madh i ekspertëve është i lidhur me mundësinë e krijimit të së ashtuquajturës “humnerë fiskale” (“fiscal cliff) në SHBA dhe falimentimit (default) në Greqi.
Niveli i papunësisë në eurozonë ka thyer një rekord të ri. Sipas
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30