×
kriza, 6 nëntor 2012
I Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe p
Britania e Madhe do t’i japë Presidentit të Sirisë Bashar Al-Assad garanci ndë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
24
25
28
30