×
kriza, 11 mars 2012
Pesë pikat për rregullimin e situatës së krizës në Siri u bashkërenditën nga Rusia dhe Lidhja e Shteteve Arabe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
30
31