×
kriza, Shkurt 2012
Një kthesë dramatike morrën këto orët e fundit ngjarjet rreth Greqis
Më 28 shkurt të vitit 2002 në 12 vende të Bashkimit Evropian përfundoi qarkullimi i monedhave kombëtare.
Ministrat e financave të vendeve të zonës së euros miratuan planin për
Kina shprehet e gatshme për një pjesëmarrje më të madhe në
Komisioni Evropian përpiloi listën e vendeve më të rrezikuara nga tronditjet e trazirat ekonomike dhe sociale në BE. Në katërshen më kritike hynë Italia, Spanja, Hungaria dhe Qipro.
Ministrat e financave të vendeve të zonës së euros i shtynë Greqisë
Kryeministri i Kinës Wen Jiabao, gjatë kohës së vizitës në
Kancelarja gjermane Angela Merkel mendon se Kina mund të ndihmojë për zgjidhjen e krizë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
4
5
6
7
8
9
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
29