×
sporti, 2009
Ekipi rus i "Kamaz-Master" po përfundon në Buenos-Aires përgatitjet e fundit përpara startit të realit ndërkombëtar "Dakar-2010", i cili do të zhvillohet më 2 janar.
Skuadra përfaqësuese e hokeit e Rusisë korri fitore ndaj kombëtares së Finlandës me rezultatin 2:0 në Kampionatin Botëror të hokeit në Kanada.
Kazani dorëzoi kërkesë për zhvillimin në vend të Lojërave të Para Studentore Europiane në vitin 2012. Për këtë njoftoi Ministri për çështjet e rinisë, sprtit dhe turizmit i kësaj Republike Marat Bariev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31