×
Barack Obama, 10 shtator 2013

Shumica e amerikanëve e cilësojnë si të dështuar politikën e jashtme të Obamës.

Presidenti amerikan Barack Obama e ka studiuar me kujdes propozimin rus lidhur me Sirinë dhe ka vendosur ta shtyjë përkohësisht luftën.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
4
7
8
14
15
16
19
20
21
22
23
26
28
29