×
Barack Obama, 12 prill 2013
Barack Obama deklaroi se ka ardhur koha që Koreja e Veriut të rreshtë kërcënimet për luftë dhe sulme bërthamore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
6
7
8
10
11
13
14
17
20
21
22
23
25
26
27
28
29