×
Barack Obama, 4 tetor 2012
Sondazhet e opinionit publik, të kryera në SHBA menjëherë pas debatit të parë të kandidatëve presidencialë Barack Obama dhe Mitt Romney, treguan se Mitt Romney triumfoi në polemikën me Presidentin aktual.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
6
7
8
9
11
12
13
14
16
19
20
21
24
26
27
28
29