×
Barack Obama, Gusht 2011
Presidenti Barack Obama beson sinqerisht se puna e tij është më e mira në botë. Për këtë ai deklaroi në intevistën e vet dhënë kanalit televiziv amerikan CNN.
Rating i Presidentit të SHBA Barack Obama ka rënë aktualisht deri në minimum. Sipas
Në vitin 2009 Barack Obama mori në duar e veta timonin e drejtimit të vendit, i cili në atë kohë ishte përfshirë në dy luftra kohëgjata dhe i mbërthyer nga kriza financiare, dhe premtoi ti zgjidhë këto probleme.
Barack Obama dha një intervistë të zgjeruar për mediat ruse: Agjencinë ITAR-TASS, kanalin
Në marrëdhëniet Rusi-SHBA gjatë dy viteve të fundit është arritur një progres i jashtëzakonshëm, mendon Presidenti Barack Obama.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31