×
viktimat, 13 shtator 2013

Të paktën 30 persona humbën jetën dhe më shumë se 40 të tjerë janë lënduar si rezultat i dy shpërthimeve të fuqishme në qytetin irakian Baquba, i cili ndodhet 60 kilometra larg nga Bagdadi.

Si rezultat i zjarrit në një spital psikoneurologjik 37 persona humbën jetët, njoftoi Komiteti hetimor i Rusisë.

Këtë mëngjes një grup terroristësh sulmuan konsullatën amerikane në qytetin e Heratit në veriperëndim të Afganistanit.

Në spitalin psikiatrik pranë Novgorodit ra zjarr. U dogj plotësisht godina e burrave. Numri i viktimave po verifikohet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
2
4
5
7
8
14
15
21
22
28
29