×
viktimat, 7 gusht 2013

Në rajonin e Irkutsk u gjet helikopteri i lehtë "Robinson R44" që pësoi katastrofë ajrore.

Në qytetin Rosario të Argjentinës si rezultat i një shpërthimi u shembën fasadat e përparme dhe e pasme të një ndërtese, më tej pasoi një zjarr.

Të paktën 10 persona u vranë si rezultat i një shpërthimi të fuqishëm pranë zonës Al-Siouf në rajonin Jarman të kryeqytetit të Sirisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
2
3
4
10
11
12
17
18
20
24
25
29
31