×
viktimat, 9 maj 2013
Numri i viktimave si pasojë e rrëzimit të një ndërtese në periferi të kryeqytetit të Bangladeshit, Dhaka, në të cilën ndodheshin disa rrobaqepësi dhe pika tregtare, ka arritur deri në 912 persona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
4
5
11
12
15
18
19
23
25
26
29