×
viktimat, 19 mars 2013
Viktima të shpërthimit që ndodhi në bazën ushtarake Hawthorne në shtetin e Nevada u bënë 7 marinsa.
Në rajonet shiite të Bagdatit ditën e martë gjëmuan disa shpërthime të fuqishme. Sipas të dhënave të policisë dhe personelit mjekësor, 56 persona kanë vdekur dhe mbi 200 të tjerë janë plagosur.
Dymbëdhjetë persona u vranë nga goditjet e rrufesë në shtetin indian Madhya Pradesh.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
21
23
24
30
31