×
viktimat, 4 shkurt 2013
Gjykata në Vjetnam dënoi rreth 20 persona me afate të ndryshme burgimi në lidhje me "përpjekjen e tyre për të përmbysur qeverinë komuniste" në vend.
Katër persona u vranë dhe rreth 20 të tjerë u plagosën si rezultat i hedhjes në erë të një terroristi kamikaze në veri të kryeqytetit të Irakut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
6
9
10
13
16
17
23
24