×
viktimat, 12 nëntor 2012
Edhe një tërmet tjetër i fuqishëm goditi brigjet e Guatemalës: këtë herë magnituda e tij ishte 6.2 ballë. Lëkundjet e nëndheshme janë ndjerë në Salvadorin fqinj dhe në shtetin meksikan të Chiapas.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
20
24
25