×
viktimat, 1 nëntor 2012
Në Madrid tre vajza të reja të moshës nga 18-25 vjeç gjetë
Të paktën shtatë vetë gjetën vdekjen si rezultat i përmbytjeve
Dhjetë persona u vranë dhe rreth 50 të tjerë u plagosën si rezultat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
20
24
25