×
viktimat, 24 tetor 2012
Të paktën 6 persona u vranë dhe 20 të tjerë u plagosë
Të paktën dy ushtarakë dhe një bashkëpunëtor i policisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
5
6
7
8
9
10
13
14
16
20
21
25
27
28